sori okeh.

seperti status di facebook saya. 


sila jangan suka pada saya. saya takot saya akan kecewakan anda nanty.


saya terpaksa ubah status di facebook saya kerana saya sangat rimas dengan orang yang ta abesabes na mintak couple. kalau u bace post nie, saya na cakap saya RIMAS. sangat RIMAS. kalau awak na sangat couple, pergilah carik orang laen. saya suka bersendirian. and i love being SINGLE. sila baca ea ! saya rasa saya tak pernah bagi harapan kan kat awak ? so, sila jangan sesak kan kepala otak saya dengan request yang pelikpelik camtu. oke. fine. memang status facebook saya kadangkadang cam orang desperate sangat na couple. tapi the truth is saya ta terfikir pun na double or being taken now. so, sila paham okeh. saya takot saya akan BLOCK awak dari friend kalau awak terus bersikap pelik camni.

saya masih TERLUKA kerana perpisahan dulu. cukup lah untuk saya sangat terseksa dulu. awak sendiri tawu betapa sayang nya saya pada ex saya suatu ketika dahulu kan ? so, sila jangan request yang pelikpelik pada saya. saya mintak tolong sangatsangat kat awak. selagi luka dalam hati ni masih berdarah. mustahil untuk saya letak orang laen dalam hati saya. 

p/s : saya mintak maaf sangatsangat andai saya pernah terbagi harapan pada awak. kadangkadang saya tidak sedar tindakan yang saya lakukan. terima kasih.


0 orkid sedang kembang:

Post a Comment