UNIMAS :)

i dapat kat overseas tuh okeh.haha.jangan jeles.hurmm.sangat cuak akhirnya dapat di tamatkan.Alhamdulilah.i dapat kat UNIMAS (universiti malaysia sarawak).jauhh kan?yeahh!! haha.hurmm.course yang i dapat software engineering je.i ta pandai cam u all.huhu.lapan sem la jawapnya kat sarawak tuh.bye bye semenanjung ;D


klik pada gambar ea kalau sapesape ta pecaya tuh.haha.





18 comments:

  1. wah
    tahniah yer
    nant dah grad bolehla cipta software baru untuk blogger
    hehe

    ReplyDelete
  2. congratz...semoga lebih maju dimasa hadapan...!!!!!!^___________^

    ReplyDelete
  3. congrats! i pun dah check and my fren sorang dpt unimas.
    selamat fly ke sarawak :D

    ReplyDelete
  4. selamat further study..n hapy enjoying ur day at sarawak=)
    nt boleh cter kat blog=)

    ReplyDelete
  5. en ilham : haha.sure boleh.insyaAllah kalau berjaya ea :D

    ReplyDelete
  6. faye : insyaAllah.tengs,faye :D

    ReplyDelete
  7. aion : yeke?sape kwn u tuh.hehe.selamatselamat xDD

    ReplyDelete
  8. hana banana : haha.hope so.bole mengarot lagi.harapharap la ;D

    ReplyDelete
  9. wahh. xsangke rupanya ade geng dpt upu. jauh tuh unimas. huhu. gud luck sygs. wee~

    ReplyDelete
  10. Tuuuu diaaa oversea! haha
    goodluck!

    ReplyDelete
  11. haha.memang oversea pun.jangan jeles ea dinie :p

    ReplyDelete
  12. tu diaaaa , unimas , jauhhhhhhhh , i yg kat pahang ni pn mcm hape . ni plak kat sarawak ? erk ? :D

    ReplyDelete
  13. tao ta pe.haha.sedeh tau ;p
    tapi best gak.merantau tempat orang.hehe.

    ReplyDelete